Zalige Dante Strandset - Fruit & pale tuscany multi mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3376

Naar het strand met LIEWOOD (187)

Maak er een fruitige zomer boordevol stijl en plezier op het strand van met deze Dante strandset van het Deense Liewood. Ideaal om makkelijk met je mee tenemen dankzij het flexibel materiaal.

Afsluiten doen we met een leuk weetje: je kan de fruitige zandvormpjes zelfs gebruiken om koekjes te bakken in de oven - maar was ze dan wel eerst af ;-)

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14168 9471

CollectieDante
TypeStrandspeelgoed
PrintsFruit Pale Tuscany
KleurRoze

In de zalige Dante Strandset Fruit & Pale Tuscany Multi Mix van Liewood zit een emmer met fruitprint, lila schepje en 4 zandvormpjes in de vorm van zomerfruit, allemaal in stijlvolle zachte kleuren. Ook verkrijgbaar in andere kleurtjes en karakters.

Materiaal: 100% silicone - BPA vrij
Afmetingen: emmer 14 x 10 cm - schopje 22 x 6,5 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.6
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories