Stoffen draagdoek BB Tai - Colibri

Staat: Nieuw product

Babylonia

BB711

Op zoek naar een handige en ergonomische draagdoek? Dan is de BB Tai vast het antwoord. Deze draagdoek met een unieke vogelprint is perfect om je kleintje - van baby tot peuter -  dicht bij je te dragen en is gemaakt uit 100% bio katoen.

Je kan je kleintje zowel op je buik, heup als op je rug dragen. Zo groeit deze drager mee met jouw kleine hartendief en heb je er lekker lang geniet van.

119,95 €

95,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

De BB-Tai Colibri biedt je het gemak van een draagzak met het comfort van een draagdoek. Deze allround drager wordt gemaakt in een Fair Trade atelier in India. Bij elke BB-Tai wordt een handig draagtasje geleverd en zitten uitgebreide instructies voor de verschillende houdingen bij zodat je meteen kan genieten en op stap kan met je kleintje.

Maat: one size
Materiaal: 100% biologisch geweven katoen
Wasadvies: mag in de machine gewassen worden op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast - strijken op lichtste stand.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.07
Babylonia - Babylonia is een groothandel die sommige van de populairste producten verdeelt, je vindt er ondermeer draagdoeken en buggyhoezen in badstof. Ook de welbekende Peppa-popjes en Bobuxschoenen vind je bij Babylonia.