Zalige papieren feestbordjes - Dinosaur Kingdom

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR417

Alles voor een dino feestje (24)

Wil jij je stuk taart eten op het bordje met de brontosaurus, diplodocus, of kies je voor de T-Rex.

Deze magistrale set kartonnen bordjes komt in een set van 8 en op elk feestbordje staat een andere dino, hier worden je feestbeesten vast helemaal wild van!

7,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202877

CollectieDinosaur
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Beestige set van 8 achthoekige mini bordjes Dinosaur Kingdom in 8 verschillende designs en details in groene en koperfolie, een praktisch en tegelijk super cool feestaccessoire voor elk dinofeest. Extra leuk in combinatie met de andere versiering en tafeldecoratie uit de Dinosaur Kingdom collectie van Meri Meri.

Afmetingen: 21 x 21 cm

Materiaal: papier

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De dinosaurus collectie is op het lijf geschreven van echte dinofans die wild worden van een goed feestje. Dit cool feestthema zit vol unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door HILDE K.
  •  de 05/02/2021
Heel mooie bordjes met glans die ik gebruik als wanddecoratie in kinderkamer met dino thema
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een dino feestje
Inspiratie en stories