Zalige Poef Berber - Soul

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA056

Monochrome kinderkamer inspiratie (220)

Naast knappe wasbare tapijten heeft Lorena Canals ook een knappe collectie poefs om je interieur stijl te geven.

Zachte poefs zijn een uitstekende keuze voor elk interieur met kleintjes in huis. De moderne kleuren en bohemian look geven een stylish tintje aan elke speel-, woon- of kinderkamer.

169,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WO-P-BERB

TypeZitzakken & poefs
KleurCrème

Zalige Poef Berber Soul van Lorena Canals met hoogwollig zitvlak. Makkelijk te verplaatsen, stapelbaar en dankzij het functionele formaat neemt deze zitzak niet veel ruimte in beslag. Zo heb je altijd een extra zitplekje in huis.

Elk item is zorgvuldig gemaakt met de hand op ambachtelijke wijze. Elk stuk is uniek, daardoor kunnen er kleine variaties in kleur en vorm optreden.

Afmetingen: Ø 70 cm

Materiaal buitenkant: 100% wol en gerecycled katoen - vulling: 100% polystyreen balletjes - gekleurd op natuurlijke wijze

Onderhoud: de cover van de poefs mag je eenvoudig wassen in de machine.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
LORENA CANALS is de uitvinder van en pionier in het concept van wasbare tapijten , ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Hun collectie vloerkleden wordt met de hand gemaakt van natuurlijke materialen en ze kunnen in de machine worden gewassen, zodat ze voldoen aan de behoeften van een moderne levensstijl. Ideaal om je babykamer in te richten, tot tienerkamer of je eigen slaapkamer of woonkamer. Alles begon toen de oprichter zich afvroeg: waarom kunnen we de tapijten van onze kinderen niet thuis wassen? Omdat er geen geschikte oplossing op de markt was, ging ze op pad om haar eigen oplossing te maken. Tegenwoordig is LORENA CANALS al meer dan 20 jaar het referentiepunt geworden voor de inrichting van kinderkamers en de rest van je huis, zowel voor kinderen als volwassenen. Met twee eigen fabrieken in India, kantoren in Barcelona en New York en magazijnen in Europa, Azië en de Verenigde Staten, werkt de ontwerper zij aan zij met meer dan 170 ambachtslieden die voor elk detail zorgen in het meest handgemaakte uitwerkingsproces. Het hip deco-merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie , van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De moderne wasbare tapijten en hippe accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories