Zalige regenmaker - Confetti

Staat: Nieuw product

Janod

JS066

Muziek spelen met Confetti by Janod! (10)

Ken je de regenmaker al? Een topper uit de Confetti muziekcollectie van Janod.

Dit uniek instrument in confetti-design is gevuld met kleine korreltjes en imiteert het geluid van een regenbui, zoals in de Afrikaanse traditie. Om het geluid weer te horen, wordt de mooie stok van Janod gewoon omgedraaid en druppelen de korrels weer langs de stok.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07602

SamenstellingenHout
TypeSlaginstrumenten
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Regenmaker Confetti uit de collectie muziekinstrumenten van JANOD. Dit instrument helpt jonge muzikanten om te improviseren met geluid en muziek. De stok is aan beide uiteinden gesloten en na het omdraaien glijden de steentjes naar binnen en maken een krakend geluid, zoals het geluid van vallende regen.

Onze tip: Heb je echt een kleine muzikant in huis? Check dan zeker de rest van de Confetti collectie vol prachtige instrumenten.

Afmetingen: 4,5 x 26,6 cm
Materiaal: hout (multiplex)
Leeftijd: vanaf 3 jaar - niet geschikt voor jongere kinderen vanwege verstikkingsgevaar.

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Muziek spelen met Confetti by Janod!
Inspiratie en stories