Zalige rugzak medium - Ijslolly

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG084

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (82)

Dit is hét ENGEL. ijsje! Een ijsje in verleidelijk aantrekkelijke kleuren dat je doet smelten. Het brengt herinneringen boven aan de mooie dingen van het leven: zon, vakantie, feestjes en een koele duik.

Deze medium rugzak is klaar om grootse avonturen te beleven, jij ook?

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ENGEL 11.96

CollectieIce-lolly
TypeRugzakken
KleurMeerkleurig

Je ziet er niks van, maar de buitenkant van deze zomerse medium rugzak van ENGEL. is gemaakt van gerecycleerde limonadeflessen. Heerlijk mooi en volledig milieuvriendelijk. De binnenkant is gevoerd met polyester. Zowel het binnenvak als het voorvak zijn afsluitbaar met een rits. De tas kan op de rug gedragen worden maar heeft ook een stevig dubbel handvat. Aan de binnenzijde is een naamlabel gestikt met de tekst: travel with me around the world.

Er is een hele collectie duurzame tassen met deze print beschikbaar.

Afmeting: 23 x 10 x 31 cm
Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester
Adviesleeftijd: 4 - 8 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1031230.32
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories