jouet de plage 'rouleau tamiseur'

zalige zeefwals voor de zandbak *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17294

Bouwdino - HABA (19)

Deze zandzeefwals staat gelijk aan plezier in het kwadraat: zand zeven én vlak maken. En hij laat ook nog eens verschillende sporen achter in het...

17,95 €

Add to my wishlist

Deze zandzeefwals staat gelijk aan plezier in het kwadraat: zand zeven én vlak maken. En hij laat ook nog eens verschillende sporen achter in het zand. Wat wil je nog meer bij een middagje in de zandbak ploeteren? Materiaal: polypropeen, banden van ftalaatvrij PVC.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.816.217.60.352
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :007788

Collectie Bouwdino - HABA
Inspiratie en stories