Zand- & badspeeltje - StarFish shaper

Staat: Nieuw product

Quut

KZ24279

De Belgische designers van QUUT vonden enkele klassiekers voor het bad en het strand opnieuw uit. Ken jij StarFish al?

De Star & Fish Magic Shapers zijn een revolutionaire verbetering van een klassiek zandspeeltje. Kinderen hoeven het vormpje niet meer te vullen met zand en om te draaien. Beweeg de shaper in het rond en hij vult gewoon zichzelf! Een kleine tik, opheffen en klaar... Het iconische ster- of visdesign is nu klaar om te spelen. Oogjes en een mond toevoegen en ze komen helemaal tot leven.

9,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLagoon Green
TypeVormpjes
KleurMeerkleurig

De StarFish shapers werken bovendien ook met sneeuw en badschuim! De sferische vorm past perfect in kleine kinderhandjes en de zachte afwerking vergemakkelijkt het vastnemen en gebruik. Uiteraard klikken alle onderdelen in elkaar en laten ze zich bijzonder eenvoudig reinigen zodat ze jaar na jaar leuk en veilig blijven.

Met elk nieuw product streeft QUUT ernaar om bestaande speeltjes op de markt opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en funfactor op het strand en in bad verlengen. Lili is vrij van BPA, ftalaten en latex en is recycleerbaar. Geschikt vanaf de geboorte.

Opgelet: afhankelijk van de stock kan de kleurencombinatie omgekeerd zijn.

 

Quut StarFish from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
164160.35
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....