Zeegroen kussen - Sea shell canal green

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM123

Cam Cam Ocean (11)

Een schelp was nog nooit zo comfortabel om op te landen. Dit schelpvormig Cam Cam kussen is mooi geborduurd en leuk om mee te spelen, te knuffelen of te chillen.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 335.52

CollectieOcean
TypeKussens
KleurBlauwgroen

Wat een parel! Dit zacht kussen in de vorm van een zeeschelp is diep van kleur en afgewerkt met geborduurde details, een prachtig ontwerp van Cam Cam Copenhagen. Ook verkrijgbaar in een lichtere tint, ideaal om te combineren!

Afmetingen: 38 cm diameter

Materiaal: de buitenkant is 100% organisch katoen - de vulling is 100% Oeko-tex standaard polyester - met OCS label

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2839130.305
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Cam Cam Ocean
Inspiratie en stories