Zeilboot met ijsbeer voor in bad

Duurzaam groen badspeeltje uit ecologisch Planwood

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT003

Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys (16)

Cool mag je letterlijk en figuurlijk nemen. Deze groene zeilboot met vriendelijk IJsbeer komt recht vanuit de koude wateren naar jouw heerlijk badje gevaren.

Leuk, duurzaam, badspeelgoed voor leuke plonsmomenten!

14,69 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5712

SamenstellingenHout
CollectieWater Play
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

De PlanToys zeilboot, met een vriendelijke ijsbeer als kapitein, komt helemaal uit het hoge noorden naar je bad. Om er oneindig veel in rond te dobberen. Gemaakt uit 100% gerecycleerd rubberhout, is deze zeilboot uitermate geschikt als cadeautje voor je waterrat! Ook verkrijgbaar met een zeehond, walrus of pinguin.

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden.

Materiaal: Planwood.

Bij het maken van houten speelgoed blijven kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood. Het is een erg sterk materiaal en de prima grondstof voor hun unieke ontwerpen tot leven te laten komen. Niets wordt verspild, alles wordt verwerkt tot ... nog meer speelgoed!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.18
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories