kit jouets eco science

zelfbouwkit 'eco science toys'

Staat: Nieuw product

4M

KZ07932

Recycleer om de aarde te redden! Gebruik klein huishoudafval en transformeer het in fantastische ecologische speelgoedjes. Maak een racewagen met...

16,25 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Recycleer om de aarde te redden! Gebruik klein huishoudafval en transformeer het in fantastische ecologische speelgoedjes. Maak een racewagen met oude CD's en een WC-rolletje, creëer een tornado in een plastieken fles, bouw een wandelende robot met een leeg blikje, en nog veel meer! Er kunnen in totaal 7 speeltjes gemaakt worden. Met gedetailleerde instructies en leuke weetjes. Leer alles over de wetenschapsprincipes die erachter steken terwijl je milieubewust aan het spelen bent!
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Begeleiding van een volwassene is aanbevolen.

Dit filmpje geeft je alvast een voorsmaakje!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
242260.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde kits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.