Zilver Confetti Kanon

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR024

Meri Meri: Kerst (59)

Pop! Voeg wat extra fun en glitter aan je feest met deze leuke party popper vol glinsterende confetti.

Voor een letterlijk en figuurlijk schitterend feest!

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 151588

TypeConfetti
KleurZilver

Zilver confetti kanon van Meri Meri, om van elk feestje een geslaagd feestje te maken. Feestelijker kan niet!

Dankzij Meri Meri kan je elk feestje tot in de puntjes afwerken. Of het nu om een kerst- of verjaardagsfeestje gaat, ze hebben echt alles in huis om het nog feestelijker te vieren. Van bordjes, slinger, over pompons en leuke accessoires om je bakkunsten te versieren. Alles krijgt een opvallend én stijlvol randje. De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond naar alle feestartikelen!

Gebruiksaanwijzing: voorzichtig openen door het papiertje er bovenaan af te trekken, op een armlengte van je vasthouden en niet richten naar anderen. Je kan de confetti wegschieten door onderaan op het einde van de stok te slagen met de palm van je hand.

In de verpakking zit 1 party popper.

Afmetingen van het kanon: 18,5  x 5 x 5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.180.040.05
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories