ma chérie - zilveren sneakers

Zilveren sneakers voor Ma chérie poppen (33cm)

Staat: Nieuw product

Corolle

COR016

'Les Chéries' by Miss Corolle (15)

Casual friday? Draag dan hippe zilveren sneakers onder je 'ma chérie' outfit, en je bent helemaal mee met de laatste trends. Ook leuk onder een short of kort rokje.

11,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FCW23

Deze trendy zilveren sneakers komen uit de 'ma chérie création'-collectie van Corolle. Speciaal ontwikkeld voor stylistes in spe. Ben jij altijd mee met de nieuwste trends? Dan is de 'ma chérie création' collectie van Corolle iets voor jou. Pimpen, customisen en stylen, tover je outfits in no time om tot topcreaties!

In de collectie vind je ook de 'ma chérie' poppen Camille, Chloé, Cécile en Clara, en een heleboel outfits om te personaliseren.

Geschikt voor mini-fashionista's vanaf 5 jaar.
Hoogte pop: 33 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.020.110.01
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie 'Les Chéries' by Miss Corolle
Inspiratie en stories