zilveren sportwagen

zilveren sportwagentje voor Kullerbü circuits *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB092

Haba Kullerbü (40)

Vroem, vroem! Helemaal blits is deze zilveren sportauto van Haba. Hij is uitgerust met een vliegwielmotor, zodat hij razendsnel over het circuit kan racen.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302978

Leeftijdvanaf 2 jaar

Deze zilveren sportwagen past op alle Haba Kullerbü circuits, en is een leuke aanvulling op je set. Je geeft de auto een klein duwtje, en hij raast supersnel over de sporen.

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine snelheidsduivels van 2 tot 8 jaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.64.37.60.065
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories