Zinderend spel - Dier op dier, klein maar dapper!

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (135)

O, o, deze dierenpiramide is werkelijk een heel wankele bedoening! Alleen wie met vingertoppengevoel de dieren behendig op elkaar stapelt, wint het duel.

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5492

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Houten stapelspel Dier op dier, klein maar dapper is een leuk behendigheidspel van Haba voor 2 spelers van 5 - 99 jaar. Maxispeelplezier in een superminiformaat.

Inhoud: 13 dieren (2x kangoeroe, 2x kikker, 2x eend, 2x egel, 2x vlinder, 2x ijsbeer en een krokodil), 1 dobbelsteen met symbolen, spelregels.

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.

Spelduur: 15 minuten

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.14.310.80.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories