babyslofjes soft sole 'aquino cherry'

Zoete babyslofjes soft sole - Aquino cherry*

Staat: Nieuw product

Bobux

soft sole babyslofjes by Bobux (87)

De combinatie van rode kersen op een licht turquoise achtergrond is gewoon geweldig! Een tikkeltje retro, en tegelijk ook helemaal hip.

33,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BB4317

CollectieSoft Soles
TypeSlofjes
KleurLichtblauw

Uit de soft sole collectie van Bobux!
Deze babyslofjes zijn gemaakt van zeer soepel leer, dat op een ecologisch verantwoorde manier gelooid is. De zool is opgeruwd waardoor hij slijtvast is en ervoor zorgt dat je kindje niet wegglijdt als hij gaat kruipen of zich begint op te richten.

Dankzij de elastische rek gaan de soft soles gemakkelijk aan, maar kunnen ze door de baby niet uitgetrokken of uitgetrappeld worden. Door het zachte, soepele leer en de suede zool vormt het slofje zich perfect om het voetje. Bobux garandeert optimale bewegingsvrijheid en onbelemmerd groeien!
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Bobux -Bobux International LTD is opgericht in Januari 1991. De Nieuw Zeelandse designers Chris en Colleen Bennett ontwikkelden een unieke, innovatieve en nieuwe categorie van lederen schoentjes met zachte zooltjes voor kinderen. En lanceerden dit onder hun merk, Bobux. De Bobux baby schoentjes zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer, dit is veiliger voor uw baby en het milieu. Pediaters noemen het het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar en raadden de Bobux schoentjes dan ook sterk aan. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van uw baby de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt Bobux gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!
Collectie soft sole babyslofjes by Bobux
Inspiratie en stories