grote rugzak Amsterdam - Cherry

Zoete grote rugzak Amsterdam - Cherry

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR133

Koop je graag Belgisch? Dan is deze Cherry rugzak van JP bags echt iets voor jou. Een hippe tas om aan de hand of op de rug te dragen vol zoete gouden (!) kersen.

Een echte uitblinker in stijl, heerlijk licht om dragen en zoals de hele JP-lijn gemaakt uit waterafstotend canvas.

39,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Aml18205

Type boekentasgrote rugzak

Fancy grote Cherry rugzak gemaakt uit extreem licht materiaal met een origineel JP-embleem op de voorkant. Deze ruime tas heeft binnen één groot compartiment en vooraan een extra zakje met rits. Met 2 handvaten en 2 schouderriemen om de tas te dragen aan de hand of op de rug. Ook verkrijgbaar in een kleiner formaat voor kleine zus.

Formaat : 36 x 26 cm
Materiaal: waterafstotend polyester

JP Bags is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van Jeune Premier. JP (wat staat voor Jack Piers) is een nieuw Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en 80's rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal. Let's boogie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.360.260.120.34
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!