Zoete muursticker XL - Mama & baby ostriche

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS058

De liefde van een mama voor haar kleintje komt helemaal naar boven in deze schattige XL muursticker van Lilipinso.

Prachtig geïllustreerd door Marguerita Krawczyk, ze houdt van kleur en heeft een uitstekend oog voor detail. Delicaat en wondermooi!

55,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : S1405

CollectieCoquette
TypeMuur- en interieurstickers
KleurRoze
ThemaVogels

Zoete XL muursticker Mama & Baby Ostriche uit de Coquette collectie van Lilipinso geeft meteen een elegante sfeer aan je interieur. Makkelijk aan te brengen op elke vlakke ondergrond en eenvoudig aan te vullen met de rest van de Lilipinso deco items.

Design: Cocotka

Afmetingen stickervel: 43 x 86 cm

Materiaal: matte vinyl

Herkomst: geproduceerd in Frankrijk

De XL muurstickers kan je best met 2 aanbrengen, dat vergemakkelijkt het plaatsen op de muur. Enkel aanbrengen op een gladde en schone ondergrond, maakt deze eerst vet- en stofvrij, laat daarna goed drogen. Achteraf makkelijk te verwijderen zonder sporen. Bij de muursticker zitten stap voor stap instructies. Plak de stickers niet in de buurt van een radiator of een andere warmtebron.

_

Lilipinso is een Frans interieurmerk boordevol stijl en inspiratie. In hun collecties vind je onder meer knappe tapijten, wondermooi behang en originele muurstickers, ze worden gemaakt in samenwerking met artiesten van over heel de wereld. Uniek, volgens de laatste trends en van prima kwaliteit. Perfect om je baby of kindje een eigen plekje te geven en de kinderkamer een make-over te geven om te groeien en te bloeien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11