zomers mini handtasje 'marincor stylo/blanc'

zomers mini handtasje 'marincor stylo/blanc'

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

KZ31920

Het Marincor handtasje is gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Ideaal als eerste tasje...

32,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeTassen

Het Marincor handtasje is gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Ideaal als eerste tasje van kleine girly's, maar ook erg leuk voor trendy mama's. De vrolijk geknoopte streepjes print geeft de mini handtas een nautische zomerse look, alleen voor de coolste meiden!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20124.50.35
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.