zomerse crochet ananas XL

zomerse crochet ananas XL

Staat: Nieuw product

Anne-Claire Petit

KZ21195

Door het gebruik van verschillende draden en haak technieken, is grootte niet langer een limiet.

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

360,00 €

Add to my wishlist

Door het gebruik van verschillende draden en haak technieken, is grootte niet langer een limiet. Zo kunnen de Anne-Claire Petit ontwerpers trendy, moderne objecten creëren voor de hedendaagse woning.
De XL ananas staat super in de woon-, speel- of slaapkamer. Hij brengt kleur, smaak en een frisse look in de kamer. Een echte must-have voor jouw interieur! Bovendien is de zomerse ananas een unicum, want hij is met de hand gehaakt.

Materiaal: katoen, met de hand gehaakt.

Afmetingen: 70 x 32 cm.


Wegens het ruime Anne-Claire Petit assortiment, hebben we niet altijd alles op voorraad. Regelmatig worden de voorraden aangevuld en de minimale levertijd voor de producten 'op bestelling' is 3 à 4 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
309000.35
Anne-Claire Petit - In de wereld van Anne-Claire Petit is 'happy' het codewoord. Met herkenbare kleurenschema's en 'feel good' producten, gaande van een heel uitgebreide dieren familie tot baby speelgoed, van decoratieve objecten tot meubels en van kussens tot tasjes. In deze woelige tijden wil Anne-Claire Petit de traditionele textieltechnieken koesteren door er moderne objecten mee te maken voor hedendaagse interieurs.

product referentie :000-022-084