klerenset Lilli and Friends - strandvakantie

Zomerse klerenset Lilli and Friends - strandvakantie *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB140

poppen wereld van Haba (55)

Klaar voor een dagje strand? Ook al is de zetel het strand en de tapijt de zee deze klerenset van HABA zal je kleintje haar favoriete pop helemaal zomerklaar maken.

Leuk om je favoriete pop van outfit te laten veranderen naar het seizoen of om de garderobe van je Lili and Friends pop lekker uit te breiden.

24,95 €

17,47 €

Zet op mijn verlanglijstje

Life becomes a beach en het wordt alleen maar leuker met deze fantastische klerenset van Haba vol zomergevoel, in de set zit een blauwe kaptrui, een gestreept topje met bootprint, een gespikkelde short, een bril en rode zonneklep. Deze set past perfect voor alle 30 cm grote HABA Lili and Friends poppen.

Materiaal: polyester

Geschikt voor kleine poppenmama's vanaf 1,5 jaar

Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.12.836.40.172
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303256

Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories