Zomerslaapzak jersey Grey Marle - TOG 0.2

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

organische slaapzak - ergoPouch (11)

De grey marle collectie van ergoPouch is een mooie, zachte lijn slaapkledij voor baby's uit organische materialen. De print is zowel unisex als hip.

Dit zomers slaapzakje heeft een TOG waarde van 0.2 en biedt comfort en geborgenheid aan je kleintje terwijl de voetjes genoeg trappelruimte krijgen. Het is een perfect slaapzak om inbakeren af te bouwen en geschikt voor kleintjes van 8 tot 24 maanden.

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EP-BAGS JEMGM1802 8-24m

TypeSlaapzakken
PrintsGrey Marle
KleurGrijs
TOG waardeTOG 0.2

Handige jersey zomerslaapzak Grey Marle TOG 0,2, een design van ergoPouch. Dankzij de stretch inserts aan de zijkanten en bovenkant heeft je baby voldoende bewegingsruimte om comfortabel te slapen. Het lijfje sluit mooi aan, de voetjes hebben wat meer trappelruimte. Jersey is een lichtgewicht stof die ademt, lang mooi blijft en toch streched in alle richtingen, het lijkt om t-shirtstof. De TOG waarde 1.0 is een ideale waarde om het hele jaar door te gebruiken bij een kamertemperatuur van 24°C en hoger - dankzij deze TOG waarde zijn extra dekentjes overbodig.

Leuk weetje: bij de slaapzak krijg je een thermometer om de kamertemperatuur in je babykamer te meten. 

De ergoPouch slaapzakjes zijn er in verschillende prints en zijn allemaal gemaakt van natuurlijke biologische vezels, alsook de vulling. Het gebruik van natuurlijke materialen is belangrijk, want het zorgt voor een optimale temperatuurregeling. Bovendien is de slaapzak heel gebruiksvriendelijk. Door middel van een rits die langs beide kanten opengaat, is de luier in een mum van tijd verschoond tijdens de nacht.

_

Materiaal: 55% bamboe / 28% organisch katoen  / 5% elastaan • vrij van pesticiden of chemicaliën • huid- en milieuvriendelijk

Maten: 8-24 maanden - lengte slaapzak (gemeten van schouders tot voetjes) 90 cm

TOG waarde: 0,2 = (kamer)temperatuur van 24°C en hoger

Welk soort slaapzak wanneer dragen? Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waardeHoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook het item. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en voor elk seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283040.53
ErgoPouch - Er wordt wel eens gezegd dat de  slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.
Collectie organische slaapzak - ergoPouch
Inspiratie en stories