Zot doeboek - Colafonteinen en spetterende verfbommen

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ26112

Met spulletjes die je in bijna iedere huiskamer en in ieder keukenkastje vindt, kun je de meest waanzinnige experimenten uitvoeren.
Tover je huis of tuin om tot laboratorium en maak verfbommen en olifantentandpasta, laat kristallen groeien, vulkanen uitbarsten en cd's vliegen, bouw je eigen lavalamp en ontdek hoe je een ei kunt laten stuiteren.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurJesse Goossens
IllustratorLinde Faas
GenreEducatieve boeken
ThemaWetenschap

Zot doeboek Colafonteinen en spetterende verfbommen! 48 experimenten om thuis te doen! Waag je aan de spectaculaire, spannende en sensationele proeven in dit feestelijke boek voor uitvinders in de dop en alle andere tovenaarsleerlingen.

Op de website Colafonteinen.nl kun je je eigen proefjes inzenden én staan filmpjes met de proefjes.

Auteur: Jesse Goossens
Illustraties: Linde Faas
ISBN: 9789047707219
Aantal pagina's: 104

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222600.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.