Sorteren

MAILEG – Maileg raakt uw hart met zijn unieke artikelen met een authentieke uitstraling en een onmiskenbare Scandinavische touch. Laat u meeslepen door dit prachtige merk! Laat u meeslepen door dit prachtige merk en ontdek een scala aan uitzonderlijke producten die de creativiteit en verbeelding van uw kinderen zullen prikkelen.

De Kleine Zebra: het Maileg verkooppunt van België!

Maileg is een Deens design bedrijf opgericht in 1999 door Dorthe en Erik Mailil & gespecialiseerd in de productie van speelgoed en decoratieartikelen van hoge kwaliteit voor kinderen: slingers, babyspeelgoed, knuffeldoekjes, knuffels, opbergaccessoires opbergen, tassen, poppenkastpoppen, poppen... Op De Kleine Zebra vindt u een ruim assortiment speelgoed en decoratie van Maileg die een vleugje magie aan elk hoekje van uw huis toevoegen. Verken hun fascinerende collecties en laat u inspireren.

Maileg muizen & konijnen overal in huis

De producten van Maileg staan bekend om hun charmant en fantasierijk ontwerp, vaak met dieren zoals muizen, konijnen en andere boswezens. Maileg biedt een breed assortiment aan kinderspeelgoed: van knuffels tot poppen, van poppenhuizen tot decoratieve artikelen zoals decoratieve kussens, slingers en mobiel. De muizen & konijnen van Maileg zijn overal in huis te vinden. Hun speelse universum ontvouwt zich in elke hoek, met zorgvuldig ontworpen creaties die de kinderlijke ziel in ieder van ons doen ontwaken. Van ondeugende muizen tot knuffelkonijnen, Maileg brengt een magische touch in elke kamer.

Frankrijk, Canada, België, VS... Maileg gevierd over de hele wereld!

Frankrijk, Canada, België, VS... Maileg is wereldwijd bekend! Dit Deense merk staat wereldwijd bekend om zijn aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen, evenals voor zijn inzet voor duurzame ontwikkeling en ethische productiepraktijken. Het verlicht de creativiteit van kinderen en inspireert volwassenen om hun kinderlijke geest te bewaren. Grijp de kans om de magie van Maileg in uw huis in België en Frankrijk te brengen. Sluit u aan bij dit betoverende avontuur en schenk uw dierbaren onvergetelijke momenten met deze Scandinavisch geïnspireerde schatten die generaties lang zullen blijven betoveren.

Laten we Maileg's muizen naar België en Frankrijk brengen!

Toont 1 - 31 van de 88 items

Toont 1 - 31 van de 88 items