Sorteren

My Little Day - My Little Day is de ultieme bondgenoot voor jonge ouders met party-stress. Het is een schatkist vol goeie ideeën, die elk feestje onvergetelijk maakt. My Little Day biedt een breed scala aan toffe feestartikelen. My Little Day is de vriend waarop je kan rekenen: cool, inspirerend en altijd het beste hulpje wanneer je een feestje hebt. 

Feestdecoratie in alle stijlen en kleuren

Een feestje organiseren kan een hele opgave zijn. Zoals de verjaardag van je kind, het kerstfeest of een bruiloft. Er zijn heel veel dagen waarop je kan decoreren, maar zie jij het bos nog door de bomen? Geen paniek! My Little Day maakt jouw dag!

Afhankelijk van de gelegenheid, biedt My Little Day een selectie aan producten in verschillende thema's. Voor een kinderfeestje zijn er de klassiekers zoals piraten, dino's of ridders, maar daarnaast zijn ook originelere thema's Elk kind kan vast en zeker zijn favoriete thema in de collectie vinden, net als volwassenen. Jong of oud, ieder kan hier zijn gading vinden. Van de eerste tot de honderdste verjaardag. Ritsel tussen de thema's en de selecties en vind de beste decoratie!

Feestelijke details maken je topfeestje!

Zonder decoratie is het maar een beetje saai. My Little Day wil dat je gasten met een dikke glimlach het feest verlaten. Tip: ga altijd voor ballonnen, ze zijn er in alle kleuren en maten. Je kunt kiezen uit verjaardagsballonnen met cijfers, ballonnen voor bruiloften, Nieuwjaar of gewoon een feestje thuis.

Nog een topper zijn verjaardagskaarsen! Een verjaardag is niet compleet zonder kaarsjes op de taart. Getallen, lovertjes of andere vormen, My Little Day heeft vele soorten kaarsen om je verjaardagscake te versieren.

En wat dacht van wat extra amusement: een piñata is altijd leuke verrassing.

Make every party happy and cool !

Toont 1 - 31 van de 70 items

Toont 1 - 31 van de 70 items