Feesten

Ideetjes voor kinderfeestjes

Sorteren

Wil je de verjaardag van je kind extra leuk vieren of een geweldig verrassingsfeest organiseren? Het begint allemaal met een leuk thema en bijpassende feestdecoratie en die je vindt hier bij de Kleine Zebra.

We bieden alle benodigdheden voor een geslaagd feest: ballonnen, accessoires, vermommingen ... Eenmaal een thema gekozen kan je starten met de versiering van de feestruimte. Daarna zoek je bijpassende decoratie voor je feesttafel of buffet met trendy papieren bordjes, veelkleurige bekertjes, servetten en een paar kleine feestelijke accessoires.

Partyware in alle kleuren van de regenboog

Minimalistisch en monochroom ? Vrolijk en felle kleuren ? Liever zacht en pastel ? Wat je ook in gedachten hebt, bij de Kleine Zebra hebben we alle benodigdheden voor een geslaagd feestje. En ook de themafeesten zoals Pasen, Halloween of Kerstmis vinden wij hartstikke belangrijk. Heerlijk met de hele familie vieren en lekker samen zijn. Om je te helpen hebben wij alvast alle feestartikelen in thema's gestopt zodat je alles snel terug vindt.

Exclusieve nieuwigheden

Gebrek aan inspiratie voor een feestelijk thema ? Nog op zoek naar die extra leuke accessoires die je feest memorabel maken? Geen paniek ! Check even onze site en je zal meteen gecharmeerd worden. Enkele muisklikken later, gaan wij aan de slag om alles te versturen zodat jij thuis alleen nog maar hoeft uit te pakken en op te hangen.

Bij elke feestelijk thema de perfecte decoratie

Wat is er belangrijker voor een verjaardagsfeest dan gigantische en kleurrijke ballonnen, spetterende verjaardagskaarsen of toffe feesthoedjes? Kies voor Halloween de mooiste vermommingen : heks, prinses, indiaan, tovenaar of piraat! Verbaas je kinderen en je hele familie met de mooie kerstversieringen om de boom te versieren en hang die typische kerstsokken in huis op ! En om af te tellen tot Kerstmis, kies dan uit onze selectie originele adventskalenders. Super decoratief en heel leutig voor de kinderen.

Toont 1 - 48 van de 851 items

Toont 1 - 48 van de 851 items