Slofjes en schoenen

Knappe selectie kinderschoenen

Sorteren

Ieder kindervoetje heeft een gepast schoentje nodig voor elke gelegenheid. Bij De Kleine Zebra hebben we mooie, stijlvolle stappers om de voetjes van je kleine kapoen te ondersteunen en prachtig aan te kleden.

Schattige babyslofjes voor de allerkleinste voeten

Voor de kruipers en de eerste stappers is het belangrijk om stevig schoentjes te hebben die tegelijk zacht zijn en prettig zitten. Daarom hebben slofjes een gesloten teen voor stabiliteit en een flexibele zool voor beweeglijkheid en comfort. Kindermerken zoals Bobux en EZPZ - easy peasy hebben designvolle babyschoentjes op maat van de kleine voetjes.

Hippe kinderschoenen van hoogstaande kwaliteit

Kinderen groeien snel en dus ook hun voeten. Voor elke fase in hun kinderjaren hebben we aangepaste schoenen. Van duurzame schoentjes en sandalen tot stevige botjes en hippe sneakers. Stuk voor stuk prachtige schoentjes die zalig zitten.

Knappe regenlaarzen voor de regenachtige dagen

Oh nee, het regent! Gelukkig vind je bij De Kleine Zebra stijlvolle én waterbestendige boots. Zo hebben onder andere Liewood en Sticky Lemon coole regenlaarzen in verschillende kleuren, formaten en prints. Kies snel jouw favoriet!

Toont 1 - 48 van de 479 items

Toont 1 - 48 van de 479 items