Sorteren

Mooie boekentassen voor meisjes en jongens

Naar school gaan wordt net een tikkeltje leuker met een hippe boekentas. Bij De Kleine Zebra hebben we een ruime collectie aan boekentassen en schooltassen voor jongens als meisjes. Zo kunnen de jongens kiezen voor een stoere boekentas met dino’s, beren of wolven. Voor de meisjes hebben we prachtige boekentassen met vleugels, eenhoorns of flamingo’s. Kies nu jouw favoriet!

Duurzame en milieuvriendelijke boekentassen

De Kleine Zebra gaat steeds voor innovatieve merken die zich inzetten voor gezonde en milieuvriendelijke producten. Jeune Premier, ENGEL, Caramel & Cie, Fresk, LilliputiensJack Piers en Trixie creëren originele en duurzame schooltassen en tassen. Deze ergonomisch ontworpen producten beschermen de gezondheid van kinderen (versteviging van de rug, verstelbare bandjes, rollers, enz.) En geven tegelijkertijd een coole look die geïnspireerd is op de mode van volwassenen! Van de eerste dagen van de kleuterschool tot de basisschool en de universiteit. De kinderen zullen genieten van het leren met kwaliteitsbenodigdheden! Daarnaast leren ze ook wat ecologie inhoudt met deze schoolaccessoires gemaakt van ecologische materialen: ecologisch leer, biologisch katoen, gerecyclede flessen, enz.

Trendy boekentassen voor school

In de online winkel van De Kleine Zebra rijmt kwaliteit met stijl! Zowel meisjes als jongens gaan graag naar school met creatieve designer schoolspullen. Laat jouw kind de schooltas kiezen die hij of zij met trots naar de klas zal brengen! De kleintjes zullen de dierenmotieven waarderen, de prinsessen gaan op zoek naar glitter en vrouwelijke motieven, terwijl de jonge avonturiers de voorkeur geven aan decoraties geïnspireerd op superhelden. Maar de aangeboden modellen zijn ook vaak gemengd om de conventies te doorbreken. Ouders zullen enthousiast zijn over de praktische vakken die boeken, schriften en snacks beschermen. Voor de kleuterschool hebben kids een kleinere schooltas nodig, meestal om hun snack en knuffeltje mee te nemen.

Toont 1 - 50 van de 161 items

Toont 1 - 50 van de 161 items