Halloween

De meest bangelijke Halloween collectie

Sorteren

Onze kinderen zijn gék op Halloween ! Dus bij De Kleine Zebra hebben we de engste artikelen geselecteerd om een spookachtig feest te organiseren: er zijn kostuums, er zijn decoraties en waanzinnige tafelaccessoires. De meest trendy merken bieden verkleedkleren die je kleintjes zullen betoveren: Meri Meri, Great Pretenders, Liewood, Fabelab, Souza for Kids ...

Een selectie van Halloween kostuums

De verkleedkleren in deze categorie zijn zowel eng als fantastisch. De creaties van Meri Meri zijn vooral opmerkelijk, met kostuums van heksen, geesten, monsters en nog veel meer. De kwaliteit van de gebruikte materialen garandeert optimaal comfort, wat essentieel is voor lange feestavonden. Great Pretenders biedt ook een reeks ongelooflijk gedetailleerde kostuums, met outfits van superhelden, betoverde prinsessen en andere iconische Halloween-personages. Kinderen kunnen zich zo omtoveren tot hun favoriete wezen en spannende avonturen beleven.

Een verscheidenheid aan Halloween-accessoires

Maar Halloween draait niet alleen om kostuums. De Kleine Zebra biedt ook een verscheidenheid aan Halloween-accessoires om je look te perfectioneren. Van heksenhoeden tot monstermaskers en magische toverstokken, er is genoeg om je creativiteit de vrije loop te laten. De accessoires van Meri Meri zijn bijzonder origineel en voegen een vleugje elegantie toe aan je Halloween-outfits. Great Pretenders heeft ook bijpassende accessoires voor hun kostuums voor een complete en harmonieuze look.

Ontdek hier de volledige Halloween-collectie van Meri Meri >

Spellen met een Halloween-thema

Voor wie liever spelletjes speelt op hun Halloween-feest, biedt deze categorie een selectie leuke en enge spellen. Van monsterpuzzels tot kaartspellen met een Halloween-thema, er is voor ieder wat wils om het hele gezin te vermaken. De spellen zijn perfect om een speelse en gedenkwaardige sfeer te creëren tijdens je feest.

Schmink en tatoeages voor een griezelige look

Ten slotte is schmink essentieel om je Halloween-outfit te perfectioneren. Roommate biedt een reeks schminksets om je gezicht te transformeren in een monster, heks of vampier. Er zijn ook tijdelijke tatoeages beschikbaar voor een nog angstaanjagendere look. Deze zijn veilig voor de huid en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Toont 1 - 48 van de 154 items

Toont 1 - 48 van de 154 items