Halloween

De meest bangelijke Halloween collectie

Sorteren

Onze kinderen zijn dol op Halloween! Dus bij De Kleine Zebra hebben we een selectie gemaakt van de engste verkleedkleren en kostuums voor dit spookachtige feest! De meest trendy merken bieden kostuums aan die je kleintjes zeker zullen betoveren: Meri Meri, Great Pretenders, Liewood, Fabelab, Souza for Kids...

Dit is de perfecte gelegenheid om je te verkleden in angstaanjagende kostuums en een feest te organiseren met Halloween-decoraties en leuke en gekke tafelaccessoires. Hier vind je alles wat je nodig hebt om zowel jong en oud een griezelig en leuk feest te laten beleven!

Een selectie van Halloween-verkleedkleren

De kostuums die beschikbaar zijn in deze categorie zijn zowel angstaanjagend als fantastisch. De creaties van Meri Meri vallen bijzonder op, met kostuums van heksen, spoken, monsters en nog veel meer. De kwaliteit van de gebruikte materialen zorgt voor optimaal comfort, wat essentieel is voor lange feestavonden. Great Pretenders biedt ook een reeks gedetailleerde kostuums aan, met kostuums van superhelden, betoverende prinsessen en andere iconische Halloween-personages. Kinderen kunnen zich dus omtoveren tot hun favoriete wezens en spannende avonturen beleven.

Een verscheidenheid aan Halloween-accessoires

Maar Halloween draait niet alleen om kostuums. Deze categorie biedt ook een verscheidenheid aan Halloween-accessoires om je look compleet te maken. Van heksenhoeden tot monstermaskers en toverstokken, er is genoeg ruimte voor je creativiteit. De accessoires van Meri Meri zijn bijzonder origineel en voegen een vleugje elegantie toe aan je Halloween-outfits. Great Pretenders biedt ook bijpassende accessoires bij hun kostuums voor een complete en harmonieuze look.

Halloween-spellen

Voor degenen die liever spelletjes spelen tijdens hun Halloween-feest, biedt deze categorie een selectie van leuke en enge spellen aan. Van monsterpuzzels tot kaartspellen met een Halloween-thema, er is genoeg om het hele gezin te vermaken. De aangeboden spellen zijn perfect om een speelse en onvergetelijke sfeer te creëren tijdens je feest.

Make-up en tatoeages voor een angstaanjagende look

Tot slot is make-up een essentieel element om je Halloween-kostuum perfect te maken. Souza for Kids biedt een assortiment veilige make-up voor kinderen aan, met levendige kleuren en angstaanjagende motieven. Zo kun je een angstaanjagende finishing touch aan je Halloween-look toevoegen.

Bereid je voor op een onvergetelijke Halloweenavond met De Kleine Zebra!

Toont 1 - 48 van de 359 items

Toont 1 - 48 van de 359 items