Color of the year 2024 : PEACH FUZZ !

Color of the year 2024 : PEACH FUZZ !

Sorteren

DE KLEUR VAN HET JAAR 2024: FUZZ PEACH - De kleur Fuzz Peach is in 2024 helemaal in opkomst, en bij De Kleine Zebra zijn we verheugd om je een selectie ultrastijlvolle producten in deze trendy kleur te presenteren. Bereid je voor om weggeblazen te worden door onze collectie Fuzz Peach, boordevol must-haves en schattige items die je ademloos zullen maken. Ontdek nu de creaties van gerenommeerde merken zoals Nobodinoz, Sticky Lemon, MOES Play, Trixie, Gabrielle Paris, Moulin Roty, Souza for Kids, Roommate, Play&Go, OYOY, Meri Meri, en nog veel meer!

Sticky Lemon: de Fuzz Peach-energie in je tassen!

Sticky Lemon brengt sprankelende energie naar de kleur van het jaar met zijn Fuzz Peach-tassen. Deze accessoires zijn de perfecte combinatie van stijl en praktisch nut. Kinderen zullen dol zijn op hun trendy look en ouders zullen blij zijn met de kwaliteit en functionaliteit. Geef je kind een stijlvolle start van het schooljaar met Sticky Lemon.

MOES Play: de Fuzz Peach-wereld van speelgoed

Dompel je onder in de magische wereld van MOES Play met hun assortiment speelgoed in Fuzz Peach-kleuren. Ieder bouwspel is een waar kunstwerk. Deze ultratrendy creaties zullen de verbeelding van je kind prikkelen en tegelijkertijd een vleugje klasse aan zijn of haar kamer toevoegen. Het speelgoed van MOES Play is veel meer dan alleen maar vermaak, het zijn echte kunstwerken om te koesteren.

Nobodinoz: de zachtheid van Fuzz Peach in de schijnwerpers

Bij Nobodinoz wordt Fuzz Peach omgetoverd tot zachtheid en elegantie. Hun collecties van beddengoed en kinderkamerdecoratie zijn adembenemend. Stel je een perfecte combinatie voor van fluwelen kussens, zachte dekens en stijlvolle dekbedden, allemaal in deze trendy kleur. Je kleintje verdient het beste, en Nobodinoz biedt het met een ultra-chique touch.

Ontdek onze selectie Fuzz Peach 2024 en laat je verleiden door de trend van het jaar. Bij De Kleine Zebra zijn we vastbesloten om je het beste van stijlvolle kinderproducten te bieden, en dit jaar staat Fuzz Peach in de schijnwerpers. Wacht niet langer om een vleugje van deze ultratrendy kleur toe te voegen aan het leven van je kleintjes!

Toont 1 - 48 van de 79 items

Toont 1 - 48 van de 79 items