Bambino Silicone Sippy Cup drinkbeker - Blush

Lichtroze tuitbeker uit voedselveilig siliconen, lekvrij en onbreekbaar

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK331

Color of the year 2024 : PEACH FUZZ ! (92)

Zelfstandig leren drinken is een mijlpaal. Kies voor deze drinkbeker: zacht en veilig - geen harde randen hier - voor het tandvlees en de mond van je beebje.

De lichtroze drinkbeker heeft een afneembaar deksel met een kleine tuit en precies de juiste maat voor kleine handjes om de tuitbeker vast te houden en drinken te oefenen als voorbereiding op het gebruik van een open beker.

11,95 €

8,37 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 89851

SamenstellingenSiliconen
CollectieBambino
TypeBekers
KleurRoze
STOP/FINISTOP

Bambino Silicone Sippy Cup Blush uit de collectie van EKOBO is een geweldige eerste drinkbeker voor baby's en peuters. Matched mooi met het Bambino servies en ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Het hoogwaardig siliconen is een zacht en veilig materiaal voor baby's en peuters. Het zijn echter geen bijtringen of kauwspeeltjes en kan beschadigd raken door overmatig bijten of kauwen. Gelieve toezicht te houden tijdens het eten.

Afmetingen: Ø 7 x 9 cm hoog

Inhoud: 130 ml

Materiaal: premium voedselveilig siliconen, vrij van BPA, pvc, ftalaat en latex

Gebruiksadvies: magnetron, oven en diepvries veilig • -40°C tot 230°C • vaatwasserbestendig • veilig alternatief voor traditioneel plastic

_

EKOBO is een liefdesverhaal, een missie en een droom met de planeet als vertrekpunt. Designed for good is hun baseline. Vanaf het begin wil dit Franse lifestyle merk ecologische keuzes makkelijker maken bij echte mensen thuis, ruimte en water besparen, alternatieve oplossingen bieden voor plastic en wegwerpspullen. EKOBO producten zijn altijd veilig voor kleintjes, duurzaam en verkrijgbaar in de trendkleuren van het moment.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!
Collectie Color of the year 2024 : PEACH FUZZ !
Inspiratie en stories