Sorteren

Gofluo is een op-en-top Belgische onderneming dat stijlvolle én functionele mode ontwerpt voor onderweg. Alles van kleurrijke fluohesjes en waterdichte regenkledij tot ruime fietstassen en comfy rugzakken. Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen om moeiteloos te matchen met jouw outfit.

Mooie fluohesjes voor kinderen en volwassen

Met de fluohesjes van Gofluo ga je veilig én good-looking de straat op. De hesjes zijn met veel zorg en oog voor persoonlijke stijl ontworpen. Ze hebben ook flatterende pasvormen, trendy kleuren en modieuze motieven die de voet- en fietspaden kleuren. De hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor kinderen, tieners en volwassenen.

Waterproof regenkledij voor op de fiets

Bescherm jezelf tegen de regen met de waterdichte regenkleding van Gofluo. Bij De Kleine Zebra vind je regenjassen, regenponcho’s, regenbroeken en veel meer om je helemaal droog te houden.

Stijlvolle fietstassen en rugzakken voor onderweg

Bewaar al jouw spullen op een veilige en stijlvolle manier met de Gofluo tassen. Op onze webshop vind je comfy rugzakken, ruime fietszakken en handige boodschappentassen. Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen zodat jij jouw favoriet kan uitkiezen.

Toont 1 - 6 van de 6 items

Toont 1 - 6 van de 6 items