Sorteren

Foxrider ziet eruit als een hippe driewieler, toch zit er een hele geschiedenis achter deze heerlijke peuterfiets van Belgische makelij. In 1957 bedacht Adiel Devos de eerste generatie driewielers voor kinderen die ook zijn familienaam zou dragen. De geboorte van de 'Foxrider' was een feit.

In de loop der jaren kreeg de Foxrider heel wat concurrentie van plastieken driewielertjes die massaal in de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw werden geïmporteerd in België. Maar de familie Devos bleef niet bij de pakken zitten en in 1975 besliste Frans Devos om het originele design van zijn vader opnieuw te produceren, dit keer in een ruim gamma aan vrolijke kleuren. Weer ontdekte een generatie kinderen hoe heerlijk het is om met een authentieke Foxrider rond te rijden.

Vandaag eert het design van de Foxrider zijn erfgoed terwijl hij ook de tijdloze waarden van zijn succes door de jaren heen in stand houdt: kwaliteit en plezier, gemaakt in België. Deze driewielers zijn licht en komen in een reeks van prachtige uni kleuren van fel geel tot stijlvol zwart. Deze eerste fiets in een heerlijk geschenk waar je jaren - en zelfs generaties lang - plezier van zal hebben!