Sorteren

Heerlijk speelgoed om lekker mee in het water te spelen

Wie houdt er nu niet van om te spelen in het water? Bij De Kleine Zebra vind je heel wat leuk speelgoed om urenlang plezier te beleven in het zwembad, aan het strand of in de badkuip: bootjes, gieters, luchtmatrassen, badspeeltjes en strandemmertjes. Je gaat ze nog amper uit het water krijgen met al die kleurrijke speeltjes!

Geweldige badspeeltjes voor grote en kleine kindjes

Badtijd vliegt voorbij met superleuke speeltjes voor in het water! Laat je kindje de wondermooie onderwaterwereld ontdekken met schattige zeediertjes, kleurrijke bootjes en toffe speelsets. Urenlang badplezier gegarandeerd.

Fantastisch waterspeelgoed voor het zwembad en strand

Klaar voor een dagje naar het zwembad of aan het strand? Vergeet dan niet om leuke speelgoedjes mee te nemen zodat je kids zich zeker niet vervelen. De waterratten kunnen zalig dobberen op een luchtmatras in de vorm van een ijsje, banaan, zwaan of flamingo. Is je kapoen niet zo’n fan van water? Dan kan die zich vast en zeker amuseren met kleurrijke strandemmers, zandvormpjes en gietertjes. Kortom, alles wat je nodig hebt om er een geweldige dag van te maken!

Toont 1 - 50 van de 75 items

Toont 1 - 50 van de 75 items