Tipi’s van Nobodinoz

Tipi’s van Nobodinoz

Sorteren

Kids houden ervan om een plekje te hebben waar ze ongestoord kunnen spelen, een boek lezen of zelfs een dutje doen. De tipi’s van Nobodinoz zijn perfect om een chill hoekje te maken in de kinder-, speel- of woonkamer. Combineer je tipi met een licht gewatteerde Apache speelmat en kussens om het loungen extra zacht te maken. Ontdek nu de Arizona, Nevada & Phoenix tipi’s in verschillende kleuren en prints die matchen met jouw interieur.

Arizona tipi collectie

Spelen, creëren, plezier maken, verbeelden, dromen en genieten! Met de iconische Arizona tipi’s, zullen de kleintjes als avonturiers de vele verhalen beleven die ze in hun dagelijks leven creëren.

Nevada tipi collectie

Laat de fantasie de vrije loop en laat jouw kind urenlang spelen in zijn of haar favoriete Nevada tipi. Aarzel niet om je Nevada tipi aan te vullen met de Kiowa en Full Moon speelmat, of zelfs nog meer fluffiness toe te voegen dankzij de biokatoenen kussens.

Phoenix tipi collectie

Laat jouw kind zich helemaal uitleven met de Phoenix tipi. Met haar vierkant design en 4 massief houten stokken, is deze tipi ontworpen om comfortabel te zitten en te lezen, of om een dutje in te doen.