Sorteren

Mandjes en opbergers voor de verzorgingstafel

Luiers, crèmes, slabbetjes, tutjes… waar kan je dat allemaal veilig bewaren? Bij De Kleine Zebra hebben we de perfecte mandjes en opbergers om al die waardevolle spulletjes moeiteloos te bewaren. Beschikbaar in verschillende formaten en kleuren zodat er zeker eentje tussenzit die voor jouw kindje past.

Prachtige opbergmandjes voor grote en kleine spullen

Overal in huis kun je wel een handige opbergmand gebruiken. In de speelkamer voor het speelgoed, in de eetkamer voor slabbetjes, in de badkamer voor handdoekjes of gewoonweg in de living voor luiers, crèmes en andere verzorgingsproducten. Daarom hebben we bij De Kleine Zebra voor alle kamers in huis én voor alle kinderspulletjes de ideale opbergmandjes. Ze komen in verschillende maten en kleuren zodat je eenvoudig alles kan bewaren én ze ook nog eens perfect passen in het interieur.

Handige muuropbergers om op te hangen

Organiseren doe je in stijl! En ook slim want met kleurrijke muuropbergers heb je niet enkele heel handige organisers in huis, maar bespaar je ook nog eens plaats in de kamer. De opberger is ideaal in de kinderkamer voor kleine boekjes, potloden, minigames of in de badkamer voor verzorgingsproducten.

Toont 1 - 38 van de 38 items

Toont 1 - 38 van de 38 items