Sorteren

Cadeautips voor baby's van 0 tot 1 jaar

CADEAU IDEEËN VOOR BABY VAN 0 TOT 1 JAARWelkom in de zachte en betoverende wereld van cadeau-ideeën voor de kleintjes van 0 tot 1 jaar van De Kleine Zebra! We hebben zorgvuldig een assortiment van originele geboortegeschenken geselecteerd die perfect zijn om deze kleintjes liefdevol en teder te verwelkomen. Een geboorte, een baby shower of een eerste Kerstmis... dat verdient een prachtig cadeau!

Welk cadeau voor een baby van 1 jaar?

Het vinden van het perfecte cadeau voor een baby van 1 jaar kan een uitdaging zijn, maar wij zijn hier om je te helpen de beste keuze te maken. Ontdek onze selectie van speelgoed die leuk en educatief zijn van merken zoals Janod, Lilliputiens en Plan Toys. Deze speeltjes zullen hun nieuwsgierigheid stimuleren en helpen bij de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden terwijl ze plezier hebben. Geef een cadeau dat met hen meegroeit en waardevolle herinneringen creëert.

Ontdek hier al het eerste speelgoed van Plan Toys >

Welk cadeau voor een baby van 1 maand?

Kleintjes van 1 maand verdienen zachte en knuffelbare cadeaus om hen welkom te heten in deze prachtige wereld. Onze originele geboortegeschenken voor meisjes omvatten knuffels van Liewood en sensorische speelgoed van Tikiri. Merken zoals Konges Slojd en OYOY bieden items met een chique elegantie die een speciaal tintje aan de kamer van de baby zullen toevoegen. Geef een cadeau dat warmte en comfort brengt in dit nieuwe avontuur.

Een origineel en nuttig geboortecadeau, zegt u?

Onze geboortecadeau-ideeën zijn niet alleen origineel, ze zijn ook praktisch en bruikbaar. Ontdek essentiële baby accessoires van kwaliteitsmerken zoals Lässig en Hevea Planet, die zowel functioneel als milieuvriendelijk zijn. Geef producten die het leven van nieuwe ouders makkelijker maken terwijl ze het beste geven aan hun kleine schat.

Voor kleine meisjes, wat als geboortecadeau te geven?

Als u op zoek bent naar een chique geboortecadeau voor een klein prinsesje, bent u hier aan het juiste adres. Onze collectie bevat stijlvolle en verfijnde items van merken zoals A Little Lovely Company, Moulin Roty, Mushie... Van nachtlampjes tot knuffeldoekjes, elk item is zorgvuldig ontworpen om een vleugje glamour toe te voegen aan het leven van de baby.

Mushie zit vol met eerste speelgoed voor baby's: ontdek ze hier >

Toont 1 - 50 van de 153 items

Toont 1 - 50 van de 153 items