School

Altijd in stijl naar school!

Sorteren

Start elke schooldag in stijl met onze knappe schoolspullen. Stuur je mini's op pad met een toffe boekentas vol coole schoolspullen op hun rug uit de collectie van de Kleine Zebra!

Toffe boekentassen voor hippe kleuters

Voor de allerkleinsten bieden wij een zeer uitgebreide keuze aan kleutertassen en -rugzakjes van Caramel et cie, Trixie, Skip*Hop, Sticky Lemon, Lässig en vele anderen. Superfijne en comfortabele kindertassen met kleurrijke prints, figuurtjes en diertjes.

Stijlvolle schoolspullen en accessoires voor coole kids

Voor de lagere school zocht de Kleine Zebra de allerleukste boekentassen uit van topmerken zoals Jeune Premier, JP Bags, Caramel & Cie en Engel. Uiteraard allemaal te mixen en matchen met bijpassende pennenzak en turnzak van designer merken zoals Sticky Lemon, Rilla Go Rilla, Nobodinoz en Lilliputiens.

Handige meeneemdoosjes voor lunch en snacks

En ook tijdens een schooldag of dagje kamp moet er natuurlijk op tijd gegeten worden. In de webshop van De Kleine Zebra vind je een ruime lunchcollectie aan brooddozen, snackdoosjes, herbruikbare snackzakjes, drinkflessen en foodjars om een gezonde en gevarieerde maaltijd mee te geven. Keuze uit tal van merken waaronde Liewood, Lässig, Sugar Booger, Sigg, Label'tours, Keepleaf en meer. Maar ook fijne kleuren, duurzame materialen en leuke prints. Om letterlijk en figuurlijk van te smullen!

Dat (nieuwe) schooljaar is nu al geslaagd!

Toont 1 - 48 van de 930 items

Toont 1 - 48 van de 930 items