Beestige Safari Mix by Liewood

Beestige Safari Mix by Liewood

Sorteren

Welkom in de nieuwe Safari Mix wereld van LIEWOOD. Drie schattige dieren uit de Savanne omringen je kleintje(s) met stijl en speels design. De klassiekers van Liewood - van badcape tot Anker drinkfles, van badjas tot babyspeelgoed - zitten allemaal in deze capsule collectie en zijn weer onweerstaanbaar.

We stellen je graag voor aan de 3 hoofdrolspelers:

Carlos, de krokodil is een betrouwbare, realistische en verstandige vriend. Hij vindt het heerlijk om goed voorbereid te zijn en heeft onblusbaar vertrouwen in zijn vrienden en de wereld. Carlos wil dat gelijk is en kan daardoor soms een beetje voorzichtig en onzeker zijn.

Gitte, de giraf is creatief, levenslustig en spontaan. Gitte is altijd optimistisch, wil niets missen en heeft een besmettelijke, positieve kijk op het leven. Gitte is levenslustig en doet alles met energie, al heeft ze het soms moeilijk om haar fouten te erkennen en is gemakkelijk veel afgeleid tot het vermaak van haar vriend. Bo.

Bo, het nijlpaard gaat geen enkel debat uit de weg en heeft een sterke gevoel voor rechtvaardigheid. Hij is romantisch, plichtsgetrouw en nauwgezet. Bo kijkt kritisch naar zichelf en doet dat soms ook naar zijn vrienden toe omdat ze met hun doen en laten soms wegkomen met kattekwaad.

We hopen dat je net zoveel plezier zult beleven aan de Safari-collectie als wij!

Toont 1 - 13 van de 13 items

Toont 1 - 13 van de 13 items