Thuiswerkplek

Leuke spulletjes voor je werkplek

Sorteren

Een eigen kantoor verdient een toffe aankleding. Of je nu een kamer voor jezelf hebt in huis of gewoon graag je spulletjes mooi bij elkaar houdt. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Voor hippe ouders en stijlvolle kids: de kantoorspullen van De Kleine Zebra.

Multifunctionele pennenzakken voor school én thuis

Bewaar al jouw schrijf- en tekengerief in een hippe pennenzak of etui. Handig voor op jouw bureau te zetten of mee te nemen naar school. Maak jouw keuze uit de leuke pennenzakken van onder meer Fresk, ENGEL., Caramel & Cie, Sticky LemonFABELAB en Coq en Pâte éditions. Ontdek alle maten, prints en kleuren. Kies jouw favoriet!

Handige hebbedingetjes om je bureau te organiseren

Zorg voor een opgeruimd gevoel in huis met trendy organizers. Van magnetische borden tot memoborden en klemborden. Alles wat je nodig hebt om jouw huishouden op orde te houden. Vergeet zeker niet de leuke magneetjes om kunstwerkjes op te hangen of om toffe berichtjes te schrijven.

Vrolijk schrijf- en knutselgerief voor de kunstenaars

Schrijf jouw diepste gedachten of wereldveranderende ideeën in deze handige notitieboekjes en schriftjes. Ze zien er trouwens ook nog eens super cute uit! Geef ze nog een extra touch met leuke stickers en decoratietapes. Ook ideaal om je andere schrijfwaren en schoolspullen mee op te vrolijken.

Toont 1 - 48 van de 291 items

Toont 1 - 48 van de 291 items