Ook een nieuwe tas voor mama? Yes!

06.09.2022

sticky sis club sticky lemon le promenade



Bonjour mes filles, la nouvelle STICKY SIS collection est arrivée: La Promenade brengt ons Paris green, Vin rouge, Pink floral, gewatteerde tassen, bonte kleuren afgewerkt met prachtige bloemen én een exclusieve collab die je niet mag missen.

Perfect moment om een kleurrijke - maar vooral ook stijlvolle - toets te geven aan je najaarsgarderobe en altijd de deur uit te gaan in stijl.



Sunbeams & happy colours





Aan jou de keuze: ga je voor een laid-back, casual of een superchique look? Met de tassen van STICKY LEMON zit je ook als mama altijd goed voor een unieke look. Neem je schoudertas mee als je de kindjes gaat ophalen, en verander de schouderriem als je 's avonds een datenight op het programma hebt staan.



sticky sis club sticky lemon le promenade



Plus... ook nieuw dit jaar zijn de wondermooie gewatteerde tassen met vol met nieuwe ontwerpen met badstof letters in reliëf.

sticky sis club sticky lemon le promenadesticky sis club sticky lemon le promenade

De iconische STICKY rugzak komt ook terug in deze collectie maar dan met een sticky sis club twist. Perfect compagnon om mee naar het werk te nemen. Wist je trouwens dat deze tassen gemaakt zijn van vegan kunst leer met schitterende gouden details?



Kies je favoriet uit deze nieuwe collectie!



Mijn persoonlijke favoriet is de handtas in Parijs groen uit de ton sur ton collectie. Combineer hem met een van de gestreepte schouderbanden die dit seizoen aan de collectie zijn toegevoegd voor een unieke look - ook leuk als je reeds de trotse eigenaar bent van een Sticky Sis schoudertas uit voorgaande collecties.



sticky sis club sticky lemon le promenadesticky sis club sticky lemon le promenade



STICKY SIS × JASMIJN



Terecht trots! Dit seizoen stellen ze ook een collab collectie voor met de getalenteerde illustrator Jasmijn van der Zwaan! Deze gedurfde en tegelijk romantische collectie bevat stuk voor stuk collectors items die je hele outfit meteen een nieuwe look geven.



sticky sis club sticky lemon le promenadesticky sis club sticky lemon le promenadesticky sis club sticky lemon le promenadesticky sis club sticky lemon le promenade



Ga jij voor de shopper, schoudertas, de portemonnee bedekt met de mooiste handgetekende bloemen, of zet je ze allemaal op je wishlist? ;-)



Join the STICKY SIS CLUB >



Te ontdekken