Sorteren

Kleurrijke badspeeltjes, badbootjes en badeendjes

Oh, wat een waterpret met de badspeeltjes van De Kleine Zebra! Om badtijd super leuk te maken hebben we in onze collectie allerlei speeltjes voor in het water. Ga voor een uniek badbootje, kleurrijke baby boekjes of een dobberend baddiertje. Urenlang waterplezier gegarandeerd!

Ronddrijvende speelgoedbootjes voor in bad

Zet jouw kleine kapitein achter het stuur van een geweldig badbootje! Maak snel je keuze uit een snelle speedboot, coole zeilboot of sfeervolle woonboot. Alle waterbootjes bij De Kleine Zebra zijn gemaakt van duurzame materialen die uiteraard kindvriendelijk zijn.

Leuke badboekjes met boeiende en kleurrijke afbeeldingen

Prikkel de zintuigen van jouw kleintje met één van onze fijne baby badboekjes. De boeken hebben sfeervolle afbeeldingen en sommige hebben zelfs geluiden om je kleintje urenlang te boeien. Boekjes in een mini-formaat voor maxi-badplezier.

Speelse baddiertjes voor eindeloos waterplezier

Maak jouw kindje helemaal verliefd op de schattig baddiertjes van onder meer A Little Lovely CompanyTikiri en Hevea Planet. Van het klassieke badeendje tot een prachtige eenhoorn of gevaarlijke krokodil. Bij De Kleine Zebra kan je kiezen uit een grote dierenfamilie!

Toont 1 - 50 van de 116 items

Toont 1 - 50 van de 116 items