Sorteren

Badaccessoires voor je kindjes en jezelf

Fleur je badkamer op met deze kleurrijke badaccessoires. Kies de allerleukste accessoires voor je douche, toilet en bad. Van beestige badmatjes en badthermometers, tot veilige opstapjes en praktische bakjes voor zeep, tandenborstel en andere verzorgingsproducten van jezelf en je kindje.

Nooit meer uitglijden met beestige badmatjes

Glijden is leuk in een glijbaan, maar in een bad of douche kan dat wel eens pijn doen. Voorkom valpartijen met kleurrijke anti-slipmatjes gemaakt van natuurlijke rubber. Veilig voor jezelf, je kindje en het milieu.

Altijd het meest zalig badje met drijvende badthermometers

Heb je steeds schrik dat de temperatuur van het water te warm is voor je kindje? Dan hoef je jou geen zorgen meer te maken. Met een digitale badthermometer meet je eenvoudig de temperatuur van je baby’s badje. De thermometers zijn niet giftig dus je kindje kan er gerust in bijten, op kauwen of op zuigen.

Steeds een opgeruimde én stijlvolle look met chique badkamer accessoires

De zeepjes, tandenborstels en andere verzorgingsproducten hebben ook hun plekje nodig in de badkamer. En wat leuker dan ze op te bergen in kleurrijke en matching sets aan zeepbakjes, tandenborstelhouders en opbergbakjes. Allemaal gemaakt van duurzame materialen.

 

Designermerken zoals EkoboLiewood en SKIP*HOP ontwerpen leuke spulletjes met veel gevoel voor design én liefde voor kind en planeet. Door de vele stijlvolle kleuren en prints kan je de accessoires eenvoudig mixen en matchen.

Toont 1 - 35 van de 35 items

Toont 1 - 35 van de 35 items