Sorteren

Badspeelgoed voor baby's, peuters en kleuters

Hier vind je een selectie superleuke badspeeltjes om de badtijd van je kinderen eens zo leuk te maken en ze fris gewassen én uitgespeeld uit het water te halen. Het badspeelgoed is superleuk, duurzaam en van de beste kwaliteit zodat het spelen langer dan lang kan duren.

Van bootjes, over badeendjes, visjes vangen in bad tot een echte knikkerbaan die mee in bad of douche mag. Spetter, spatter, spater,... zo wordt het extra leuk in het water!

Varen, varen over de baren met de leukste badbootjes

Je kind waant zich een echte kapitein met deze leuke, maar o zo stoere badbootjes. Zet je kleintje achter het stuur van een vissersboot, piratenboot of onderzeeër. Zet snel koers richting urenlange waterpret. Ship ahoy!

Als een vis in het water met toffe badspeeltjes

In bad gaan was nog nooit zo leuk met de badspeeltjes uit De Kleine Zebra collectie. Van schattige visjes en andere waterbeestjes tot coole knikkerbanen. Je gaat nog moeite hebben om je kleintje uit bad te krijgen!

Spannende badboekjes voor uren leesplezier

Voor de kleine lezers is het genieten met deze fantastische waterdichte badboekjes. De leukste prentjes en verhalen houden je kindje gekluisterd in bad. Ideaal om te lezen of gewoon mee te spelen tijdens badtijd.

Toont 1 - 50 van de 100 items

Toont 1 - 50 van de 100 items