Rubberen speeltje - Aly the Almond

Handgemaakte bijtring, badspeeltje en zintuiglijk speelgoed voor baby's

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

OLC002

Het is natuurlijker dan ooit... dit amandelvormige ontwerp is gemaakt voor kleine handjes terwijl ze tandjes krijgen, een natuurlijk en veilig speeltje! Makkelijk op te hangen aan een riempje en overal mee naar toe te nemen.

17,90 €

14,32 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-ALMOND-UNIT

STOP/FINISTOP

Aly the Almond is een fantastische rubberen bijtring, badspeeltje en zintuiglijk speelgoed voor baby's, uit de collectie van Oli & Carol. Het is gemaakt volgens een ambachtelijk en duurzaam proces met 100% natuurlijk rubber van Hevea bomen. Het is een leuk ontwerp met een erg aangename textuur. Er zit geen gaatje in het rubberen badspeelgoed, zo krijgen schimmel en vuiligheid geen kans.

Deze noten zijn een uniek en super leuk babyspeeltje van Oli & Carol, het mag mee in bad en is erg aangenaam voor kleintjes die last hebben van doorkomende tandjes. Tegelijk zal het ze vanaf jonge leeftijd in een gezonde levensstijl introduceren en is het 100% biologisch afbreekbaar.

Materiaal: puur rubber van de Hevea boom, een natuurlijk materiaal - met de hand geschilderd met natuurlijke pigmenten. Elk stuk is uniek.
Gebruiksadvies: na gebruik proper maken met een vochtige doek - op een droge plek bewaren, niet op de badrand.
Herkomst: ontworpen in Barcelona, gemaakt in Marokko
_

OLI & CAROL is een jong bedrijf uit Barcelona en maakt 100% veilige & ecologische speeltjes voor moderne ouders en hun kroost. De creatieve zielen achter het merk zijn Olimpia en Carolina, twee zussen die het bedrijf 5 jaar geleden begonnen toen ze nog maar 21 en 16 jaar oud waren. Hun missie? Voor het milieu zorgen met plasticvrije producten en 100% natuurlijke grondstoffen die volgens een ambachtelijk handgemaakt proces geproduceerd worden. Hun producten worden in meer dan 45 landen wereldwijd verkocht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.