Sorteren

Prachtige bekers, tassen en glazen voor feestjes

Een lekker fruitsapje of een frisse soda kan goed smaken. Zeker als je ze uit één van onze prachtige bekers of glazen drinkt. Voor zowel de kleine als de grote kinderhanden hebben we de perfecte drinkbekers in huis. Ze komen in verschillende materialen, maten en prints. Kies snel jouw favoriet!

Stijlvolle papieren feestbekers met leuke prints

Laat kleurrijke feestbekers de show stelen op jouw feest. Zo hebben onder meer Meri Meri, My Little Day en A Little Lovely Company prachtige papieren bekers om iets lekkers uit te drinken of iets lekkers in te steken! De bekertjes komen in handige setjes en kan je makkelijk combineren met bordjes en bestek van dezelfde reeks.

Herbruikbare tassen in melamine of bamboe

Breng kleur aan tafel met de prachtige herbruikbare tassen van Rice en Liewood. De tasjes bestaan uit stevig duurzame materialen in frisse kleuren en prints. Ideaal voor feestjes, picknicks of gewoon voor elke dag!

Wondermooie glazen met vintage look

Als het wat chiquer mag zijn, dan kiezen wij voor de betoverende acryl glazen van Rice. Deze Acryl collectie bevat drinkglazen die eruit zijn als echt kristal. Alleen zijn deze glazen veilig voor de kleine kinderhanden. Perfect voor een toost samen met de grote mensen. Proost!

Toont 1 - 34 van de 34 items

Toont 1 - 34 van de 34 items