Sorteren

Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden. Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen.

Ze is prachtig om naar te kijken, lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid.

Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!

Toont 1 - 4 van de 4 items

Toont 1 - 4 van de 4 items