Sorteren

Prachtige hoezen voor kussens, wipstoelen, babydoekjes en boekjes

Veel van je babyspulletjes kan je makkelijk beschermen met één van de vele prachtige hoezen en covers bij De Kleine Zebra. Zo hebben we beschermingshoezen voor verschoningskussens, autozitjes, babydoekjes en zelfs kinderboeken! Allemaal beschikbaar in toffe kleuren en prints.

Mooie aankleedhoezen voor verschoningskussens

Wie steekt zichzelf niet graag eens in een ander jasje? Hetzelfde geldt voor je verschoningskussen! Geef je kussentje eens een andere look met de prachtige hoezen van onder meer Nobodinoz, Koeka, Fresk en Mies & Co. Uiteraard stuk voor stuk lekker zacht zodat je kleintje elke keer lekker comfortabel ligt wanneer je hem of haar moet verschonen of aankleden.

Hippe hoezen voor wipstoelen en autozitjes

Maak het autozitje of de wipstoel van je kleine hartendief lekker cosy en hip tegelijk met de hoezen van Koeka en Mundo Melocotón. Deze stijlvolle accessoire geven je stoeltjes een mooie look die past bij de rest van het interieur. Bovendien zijn deze hoezen zalig zacht én kunnen ze makkelijk over de stoelen worden getrokken.

Handige hoesjes voor babydoekjes

Ook een pakje babydoekjes verdient een mooi hoesje. En dat weten ze bij Koeka en en Cam Cam Copenhagen! Hun hoesjes zijn erg handig om een pakje babydoekjes in te verpakken voor onderweg - al is het ook leuk en mooi om de doekjes zo bij het verzorgingskussen te leggen.

Beschermende covers voor kinderboeken

Ja, zelfs voor kinderboeken bestaan er mooi covers die de boeken van jouw kindjes beschermen en proper houden. De hoezen komen in prachtige kleuren en illustratie waardoor ze ook nog eens een streling voor het oog zijn!

Toont 1 - 50 van de 53 items

Toont 1 - 50 van de 53 items