Sorteren

Unicorn party

Ontdek een wereld vol betovering met de eenhoorn feestaccessoires van Great Pretenders. Van bekers en slingers tot servetten en kartonnen borden, we hebben alles wat je nodig hebt om er een geweldig eenhoornfeestje van te maken.

Eenhoorn feestbekers: drink in stijl

Geniet in stijl van je favoriete drankjes met de prachtig ontworpen eenhoorn feestbekers. Versierd met levendige eenhoorns, regenbogen en fonkelende sterren, zijn deze bekers de perfecte toevoeging aan jouw magische bijeenkomst. Ze zijn duurzaam, perfect van formaat en geschikt voor zowel warme als koude dranken.

Betoverende eenhoorn slingers: creëer een schitterende sfeer

Transformeer jouw feestlocatie tot een betoverend wonderland met eenhoorn slingers. Met kleurrijke eenhoorns, voegen deze slingers een vleugje magie toe aan elke ruimte. Hang ze aan muren, plafonds of over tafels om de sfeer direct naar een hoger niveau te tillen.

Betoverende eenhoorn servetten: elegantie aan tafel

Creëer een elegante tafelsetting met eenhoorn servetten. Versierd met gracieuze eenhoorns en delicate pasteltinten voegen deze servetten een vleugje verfijning toe aan jouw viering. Gemaakt van hoogwaardige materialen zorgen ze voor een vlekkeloze ervaring voor jouw gasten.

Majestueuze kartonnen borden: leg de magie vast

Serveer heerlijke traktaties op majestueuze kartonnen borden. Met gedetailleerde eenhoornillustraties, levendige patronen en glinsterende sterren zijn deze borden zowel stevig als betoverend. Ze zijn perfect van formaat voor snacks en desserts, waardoor ze een magische touch toevoegen aan jouw feesttafel.

Maak je eenhoornfeest compleet

Maak jouw festiviteiten compleet met ons uitgebreide assortiment eenhoorn feestaccessoires. De collectie van Great Pretenders biedt alles wat je nodig hebt om een onvergetelijk eenhoornfeestje te creëren.

Toont 1 - 22 van de 22 items

Toont 1 - 22 van de 22 items