Slinger - Eenhoorn & regenbogen

Knappe feestslinger met regenboogkleurtjes in eenhoornthema

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU061

Alles voor een eenhoorn feestje (43)

Maak van elk feestje een magisch feestje met deze eenhoorn en regenboog slinger. Toffe versiering, zachte kleuren en schitterende accenten.

Deze trendy slinger laat je feestje schitteren!

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97303

PersonageEenhoorn
TypeSlingers

Slinger Eenhoorn & regenbogen voor een magisch feestje uit de toffe feestcollectie van Great Pretenders. Bekijk zeker de rest van de eenhoorn collectie met bijpassende borden, servetten en bekers voor een knap feestje!

Afmetingen: 10 x 182 x 0,25 cm

Materiaal: touw en karton

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Iris V.
  •  de 05/11/2021
mooi, maar beetje kort
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories